Sportiv

Pilotul Andy Brunner a ajuns in Romania, imediat după anii 90 si a decis sa ramana aici pentru ca s-a simțit, cumva, ca acasa. ”Oamenii au fost draguti cu mine. Poporul roman este simpatic, destept. Cred ca este cel mai subestimat popor, din tot ce am vazut eu. Orice am facut aici, in Romania – de la camioane de curse la biciclete – romanii au fost tot timpul destepti, au gasit variante, au citit, au stiu mai multe chestii. Eu vad asta ca pe o calitate.”

Andy Brunner este fost campion la motocross si pilot la Suzuki Factory. S-a clasat pe locul 17 in cursa Paris Dakar Rally, in 1991, a fost victorios la Baja Spania si a participat la Raliul Faraonilor. A fost singurul pilot din Elvetia care a fost numit Pilot Oficial la Top Equipe. ”Job-ul” de pilot profesionist i-a adus nenumarate accidentari.

A fost si antrenor de motocross si enduro. A reusit sa castige mai toate concursurile de XC maraton la care a participat in ultimii ani (categoria de varsta), dupa care, în 2016, a facut trecerea la Downhill, avand 61 de ani.

In 2018, Andy Brunner a mers in Andorra, la Mondial, unde a castigat medalia de bronz la categoria 60+.

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This