Cazul Benjamin Crum – Politia din Devil’s Creek
Fisier bc02145621y 

ARCHER ALBERT GRAY

35/M   6’4″, 190 lbs


Status – martor

Punctele importante din interviu

Archer a oferit următoarele informații:

  • Archer a fost invitat joi la domiciliul lui Ben pentru a discuta de ce a raportat că Ben a fost singurul martor al crimei primarului.
  • Archer a confirmat că Boxer Gray și Jinxy Kimble sunt prieteni.
  • Archer a confirmat că Holden și Belle participă la „mese, prânzuri” la casa lui Boxer Gray.
  • În prezent avem un praf alb misterios testat la laboratorul crimei care se afla pe pantofii lui Ben dar și pe covorașele din interiorul mașinii Porsche a lui Archer.
  • Archer este fratele lui Boxer Grey, un șef notoriu interlop din Devil Creek.

PROFESIE

Anchor, Știrile de Seară

Postul de televiziune CBC 

2016 – present

BACKGROUND

Archer Grey este fratele șefului notoriu al criminalității din oraș, Boxer Grey. Se zvonește că Boxer Gray conduce orașul Devil’s Creek.

CONEXIUNI

Benjamin Crum a fost un prieten / aliat al lui Archer Gray până joi înainte de crimă, când Archer a raportat în programul Nightly News că Ben a fost singurul martor al nefericitului asasinat al primarului Gambit. Primarul Gambit fusese în mijlocul unei campanii electorale murdare împotriva candidatului lumii interlope, James „Jinxy” Kimble. Unii spun că Boxer Gray ar fi ordonat asasinarea primarului Gambit.

ALTE DATE

Au existat atentate asupra vieții lui Archer în ultimul an. Cu toate acestea, până în prezent – nu au fost observați suspecți. Archer crede cu tărie că încercările de asasinat au fost comandate de fratele său, Boxer.

Share This
Open chat