Soprana

Felicia Filip este soprana a carei cariera a inceput la Bucuresti si s-a desfasurat pe cele mai ravnite scene internationale, de la Covent Garden la Staatsoper, din Moscova in Barcelona, Tokyo sau Toronto. Felicia Filip a cantat cu mari dirijori ca Daniel Oren, Carlo Rizzi, Silvio Varviso, Anton Guadagno si cu parteneri de seama precum Francisco Farina, Juan Pons, Roberto Alagna sau Vincente Sardinero.

Soprana a uluit lumea muzicala cand a realizat prima colaborare simfonic-rock de la noi, urmata de o serie de concerte si albume alaturi de trupa Iris.

Felicia Filip a castigat in bogata sa cariera numeroase premii, printre care se numara: Premiul I si Premiul Mozart la Barcelona in 1983, Premiul al II-lea la Moscova in 1985, Premiul al II-lea, Premiul Mozart si Premiul Japonez la Viena in 1987 si Premiul I la Toronto in 1991. Este unica solista din lume ce a castigat toate Premiile Mozart, la Barcelona, Viena si Toronto.

Din anul 2014, se afla la conducerea Operei Comice pentru Copii din Capitala, institutie care ii incanta pe cei mici cu spectacole exceptionale si cu nenumarate activitati conexe.

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This