Cazul Benjamin Crum – Politia din Devil’s Creek
Fisier bc02145621y 

HOLDEN KNOX

51/M 5’11”, 240 lbs


Status – martor

Punctele importante din interviu

Holden a oferit următoarele informații:

  • Holden știa că Ben îl ancheta
  • Holden recunoaște că a avut o relație cu Boxer Grey și a refuzat să accepte bani de la Boxer. Holden este cercetat în prezent pentru spălare de bani și pentru acoperirea lui Boxer Grey.
  • Holden este prieten cu Belle Stafford.
  • Holden are soluții de cianuri pe care le folosește pentru extragerea mineralelor din minereu la magazinul de bijuterii.
  • Holden a raportat că Dexter Cline se plânge adesea despre cât de mult își urăște vecinul, Ben Crum.
  • Holden și Dexter sunt veri înstrăinați.

PROFESIE

Bijutier

Fort Knox Jewels

2003- prezent

BACKGROUND

Holden Knox este proprietarul Bijuteriilor Fort Knox (2003-prezent). A absolvit liceul, apoi a urmat o varietate de școli comerciale care implică metalurgie, electroplacare și design de bijuterii. A luat un împrumut pentru afaceri mici și și-a deschis propria afacere, Bijuteriile Fort Knox. El creează bijuterii personalizate, originale, din aur și argint cu pietre din toată lumea. Călătorește în locuri îndepărtate pentru a găsi pietre exotice.

CONEXIUNI

Holdon Knox a fost cercetat de Benjamin Crum, la cererea comandatului Austin, sub suspiciunea de coluziune cu Boxer Gray, șeful crimei din Devil Cree. Benjamin a cercetat dacă bijuteriile Fort Knox erau folosite pentru spălarea banilor și ca acoperire pentru pietre rare furate.

ALTE DATE

Holden este văr primar al lui Dexter Cline. Holden și Dexter sunt nepotii unui miliardar excentric, Rory Wilkes, III, creatorul jocului de social media Wilkes Boothe.

Dosarul lui Ben despre Holden cu privire la investigarea spălării banilor / îngrădirilor a fost furat, vineri dimineață, înainte de uciderea lui Ben.

Share This
Open chat