Prezentatoare TV

Melania Medeleanu si-a inceput cariera in calitate de prezentatoare a unei emisiuni de rebus de pe televiziunea publica, pentru a trece la Realitatea TV incepand din 2002, la putina vreme dupa lansarea postului (2001). Are la activ stagii de pregatire la televiziuni locale din Statele Unite. In prezent este editor-prezentator al stirilor PrimaTV – Focus.

Coordoneaza activitatile ONG-ului Magicamp dedicat reintegrarii copiilor cu afectiuni oncologice in viata sociala. Prin jocuri discret supravegheate de medici si personal de specialitate, Magicamp ajuta copiii la cladirea increderii in propriile forte, a stimei de sine, a independentei si a interesului acestora fata de construirea de prietenii noi si participarea la diferite activitati sociale.

Fondator si trainer la ”Dictie fara cusur” unde organizeaza cursuri de dictie si public speaking. Experienta ca om de televiziune, studiile aprofundate in Logopedie si Comunicare si relatii publice dar si un certificat de formator, atestat de CNFPA, o recomanda.

Este absolventa a BBC Radio School si licentiata in Psihologie si Sociologie la Universitatea Bucuresti. Are la activ un premiu APTR pentru cel mai bun jurnal de stiri, impreuna cu echipa Realitatea TV (2005).

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This