Antreprenor

Radu Georgescu este un antreprenor în serie roman si investitor in companii tehnologice din Romania dar si din alte tari.

In 1992, a lansat prima afacere (GECAD Software), o companie specializata in productia si distributia de solutii software. Ulterior, compania si-a largit portofoliul, acum GECAD Group investind in companii tehnologice, din domenii precum securitatea IT, cloud, SaaS, ecommerce, metode de plata si cryptocurrencies. In afara business-urilor in care este investitor prin intermediul GECAD Group, Radu Georgescu face parte din Consiliul Director al mai multor companii locale si internationale, cele mai multe din domeniul tehnologic. Numele sau a intrat cu adevarat in atentia publicului in 2003, cand a vandut antivirusul RAV catre Microsoft. Urmatoarele miscari facute de Radu Georgescu tot in zona IT au aratat potentialul sau de antreprenor si investitor in serie. Au urmat, printre altele, vanzarea serviciului de plati online ePayment catre Naspers si a furnizorului global de servicii de e-commerce Avangate, catre Francisco Partners, dar si a Vector Watch catre Fitbit.

Radu Georgescu s-a implicat de-a lungul carierei sale in dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Romania fiind activ in initiative precum Venture Connect si Tech Angels, prima retea de investitori privati in startup-uri tehnologice din Romania, infiintata in 2012, unde este de altfel si membru fondator.

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This