Ofiter Beretele Verzi

Are o experienta de peste 16 ani in domeniul militar si al securitatii nationale, consolidata in teatrele de operatii din Afganistan, Iraq si alte tari din Orientul Mijlociu, cu expertiza in domeniul (conducerii) Fortelor pentru Operatii Speciale si cel al (Analizei) Informatiilor.

In 2006 obtine bereta verde ca urmare a absolvirii scolii ”John F. Kennedy Special Warfare Center and School” (JFKSWCS) de la Fort Bragg, North Carolina, USA – scoala si centrul de pregatire a Fortelor Speciale (”Green Berets”) ale Armatei Americane.

Experienta profesionala este consolidata prin participarea la o serie de misiuni in diverse teatre de operatii: doua misiuni in Afganistan in 2008 (Special Operations) si respectiv 2009 (Special Operations/Military Intelligence) si una in Iraq in perioada 2009-2010. In 2011 desfasoara o serie de misiuni de scurta durata in Iordania, Kuwait, Arabia Saudita, E.A.U. (analiza si evaluarea amenintarilor asimetrice si hibride la adresa securitatii nationale si stabilitatii politice din zonele respective), Libia, Liban, Egipt (misiuni punctuale), Siria (realizeaza planul de evacuare si participa la evacuarea cetatenilor romani rezidenti in aceasta tara).

Teme atinse in discurs

Leadership

Team development

Management organizational

Risk Analysis si Risk Management

Managementul Crizelor

Critical Thinking

Problem Solving

Decision Making Process

Negocieri, Negocieri Multilaterale și Mediere

Managementul Conflictelor

Share This