Invitatii inspirationali au devenit foarte prezenti in orice fel de eveniment, fie el unul online sau offline. Insa nu toti reusesc sa livreze la acelasi standard, fiind pacat, pentru ca exista o multitudine de povesti ce pot incanta audienta si transmite mesajele cheie cautate de organizatori.

Biroul de Speakeri lucreaza atat cu organizatorii dar si cu persoanele selectate ca speakeri pentru a livra cea mai buna calitate in eveniment. 

Selectia povestilor, modul in care sunt spuse, realizarea unei experiente in jurul speakerului, momentul de intrare, prezentarea, filmele folosite, cuvintele alese, grija pentru transmitearea mesajelor, autenticitatea, toate acestea devin ingrediente pentru succesul unei interventii inspirationale. 

In cadrul Biroului de Speakeri am organizat peste 300 de sesiuni de acest fel si am invatat care sunt cele mai bune moduri de a folosi un invitat inspirational. 

Strategia noastra este conceputa in jurul misiunii de a ajuta clientii si a atinge obiectivele astfel incat evenimentul sa fie un succes. Fiecare pas al procesului este definit de pasiunea si profesionalismul nostru. Nu putem aștepta decat sa incepem proiectul urmator!

 

1: Ne cunoastem

La Biroul de Speakeri vei gasi un partener de discutie care se va dedica gasirii celor mai bune solutii, de la gasirea invitatului la consultanta in organizarea evenimentului. Procesul incepe cu o discutie axata pe intrebari despre obiective, audienta si rezultatele dorite. 

2: Brief

Urmatorul pas este despre brieful proiectului. Acesta este o combinatie intre obiectivele de busienss si detaliile evenimentului. Scopul este de a ne asigura ca intelegem ce avem de facut, ce trebuie indeplinit, bugetul si orice alte detalii importante. Reprezinta harta evenimentului.

3: Cercetare & ideatie 

De aici începe magia! Folosim cunostintele si experienta noastra din industrie – combinate cu ceea ce stim din brief pentru a identifica cei mai buni vorbitori sau cele mai bune activitati. 

4: Propunere

Propunerea va include o lista cu vorbitori impreuna cu biografia, videoclipurile, subiectele si taxa. Propunerile noastre includ idei ce reflecta obiectivele evenimentului.

5: Selectie

Dupa ce ati ales invitatul potrivit noi vom incepe sa punem toate detaliile in practica astfel incat evenimentul sa se deruleze fara probleme.  

6: Oferta

Pregatim oferta care sa respecte toate conditiile evenimentului. In acest moment toate solicitarile speciale sunt puse pe masa, autografe pe carti, prezenta la petrecere, intalnire 1 la 1 cu echipa de management etc. Lucram impreuna pentru a atinge toate punctele necesare. 

7: Acord

Acceptarea ofertei noastre inseamna ca ne apucam de treaba. 

8: Pregatirea speakerului

Informam vorbitorul oferind informatii relevante despre companie, segmentul de piata acoperit, si climatul de afaceri. Ne asiguram ca are intalniri sau discutii cu actorii principali din eveniment si ca prezentarea este personalizata pentru a atinge rezultatele dorite. 

9: Logistica

Gestionam toate detaliile: itinerariul, transportul sau cazarea. Desi problemele sunt, din fericire, o exceptie, este de datoria noastra sa fim pregatiti. 

10: Desfasurarea evenimentului

Continuam sa gestionam toate detaliile, fie ca suntem la fata locului sau implemetand indirect  … asigurandu-ne ca speakerul ofera ceea ce am stabilit.

11: Inchidere & rezultate

Serviciul nostru nu se incheie cand se termina evenimentul. Avem grija ca toate aranjamentele financiare sa fie duse pana la capat si, cel mai importanta, ca vom avea o evaluare si detaliere privind interventia realizata. 

Share This
Open chat