Cazul Benjamin Crum – Politia din Devil’s Creek
Fisier bc02145621y 

TATE CULLEN

44/M   6’0″, 240 lbs


Status – martor

Punctele importante din interviu

Tate a oferit următoarele informații:

 • Tate și Ben sunt cei mai buni prieteni inca din timpul facultatii. Au deschis o afacere, Cullen și Crum Investigations. Au avut o cearta, iar acum Tate este fotograf.
 • Tate găzduia o zi de naștere pentru Ben la apartamentul lui Tate și aștepta ca Ben să sosească cu alți oaspeți.
 • Tate neagă că a amenințăt-o pe Belle. El recunoaște că i-a spus că era nepoliticoasă stand prea mult timp sa plateasca. De asemenea, el neagă ca a facut fotografii cu ea prin fereastră la spălătorie.
 • Tate recunoaște că l-a sunat pe Archer Gray și că l-a amenințat că a raportat la știrile de noapte că Ben a fost singurul martor în uciderea primarului Gambit. Asta i-a pus prietenul în pericol și s-a supărat.
 • Tate a luat cina cu Ben la Rosie’s Diner. Amândoi au plecat acasă și urmau să se întâlnească la apartamentul lui Tate pentru petrecere.
 • Tate folosește soluția de cianură pentru a devoala filmele.

  PROFESIE

  Fotograf

  Cullen Photography

  2017 – prezent.

   

  Tate și-a achiziționat echipamentul și laboratorul foto de la un veteran pensionar. Bărbatul a obținut multe premii naționale pentru fotografiile sale de luptă din timpul celui de-al doilea război mondial. L-a învățat pe Tate tot ce știa despre arta fotografiei.

  BACKGROUND

  Tate Cullen are o diplomă de licență în arte privind justiția penală și este proprietarul / fotograful firmei Cullen Photography. Este remarcat drept „Cel mai bun fotograf din Devil Creek” de Camera de Comerț din Devil Creek.

  CONEXIUNI

  În urmă cu doi ani, Tate și Ben au avut o cearta privind practicile de afaceri, iar Tate a părăsit firma pentru a începe propria sa activitate ca fotograf. Tate a primit un premiu de la Camera de Comerț pentru cel mai bun fotograf din Devil’s Creek – deși este aproape singurul fotograf din oraș. Celălalt este un betiv care a fost trimis în judecată de doi foști clienți. Ben și Tate s-au impacat în urmă cu peste un an și și-au reluat prietenia de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

  ALTE DATE

  Tate a fost unul dintre ultimii oameni care l-au văzut pe Ben în viață. Au luat o masă împreună la Rosie’s Place. Tate organiza o petrecere in apartamentul său pentru Ben, dar, din păcate, Ben nu a apărut niciodată.

  Share This
  Open chat