Ambasador CSR

Vlad a fost ministru al Sănătății în Guvernul condus de Dacian Cioloș ocupând la începutul anului 2016 și funcția de director de cabinet al ministrului de Finanțe.

Are o experienţă de peste 10 ani în consultanţă financiară la Viena, unde a absolvit cursurile de licență și master ale Vienna University of Economics and Business Administration – şi în activităţi caritabile în domeniul sănătății în România. La Viena a administrat proiecte internaționale de finanțare a infrastructurii de sănătate, dar și în domeniile energie și transporturi, lucrând la una dintre cele mai mari bănci din lume Erste Group Bank AG, în poziţia de vicepreședinte în cadrul Diviziei de Finanţări de Infrastructură.

El este cunoscut prin faptul că a dezvoltat acea bine-cunoscută ”rețea a citostaticelor”, un mecanism neoficial, dar legal, prin care furniza medicamente bolnavilor de cancer din România, prin mijloace paralele cu metodele oficiale, birocratic blocate. După acest succes, Vlad a mers și mai departe și a pus bazele ”Magicamp”, cel mai important proiect prin care se pot ajuta copiii suferinzi de cancer.

Fondurile strânse din evenimentele  la care a participat Vlad Voiculescu, prin Ascendis, sunt complet redistribuite proiectelor de responsabilitate socială dezvoltate de acesta: Magicamp, MagicHome, MagicBox.

 

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This