WELLBEING

WEBINARII SUSȚINUTE DE SPEAKERII NOSTRI

Reguli pentru un somn odihnitor

Somnul este extrem de important pentru refacerea organismului, a țesuturilor, a sistemului nervos, sistemului hormonal și imunitarNu ai cum să fii sănătos dacă somnul tău nu este sănătos.

Somnul de calitate este cea mai bună modalitate alături de o nutriție corectă și exercițiile fizice pentru a-ți lua sănătatea în propriile mâini, iar în acest webinar îți vom prezenta 10 metode prin care poți avea și tu un somn sănătos și revigorant.

Durata: 1,5h

Descoperă alimentele care dau boost de energie

Mulți oameni apelează la cafea pentru energie, însă sunt câteva mâncăruri care îți dau energie și care reprezintă alternative mult mai sănătoase. La polul opus sunt și alimente care te lasă fără vlagă. Care sunt toate acestea?

În cadrul workshop-ului vom afla:

  • Mâncăruri care îți dau energie
  • Aliemente care conțin fier
  • Cum gestionezi zaharurile din organism
  • Deshidratarea și lipsa oxigenului
  • Alimente care te storc de energie

Modele de alimentație pentru un corp sănătos

Durata: 1,5h

Arta de a fi părinte într-o lume stresantă

Adult de încredere – copil încrezător, empatic și curajos

În cadrul acestui atelier, vom aborda nevoia de încredere în sine și în ceilalți. Când copiii au încredere în ei, pentru că se simt în siguranță în relația cu părintele, chiar dacă au experiențe inconfortabile de dezvoltare, ei pot învăța și se crește, se pot adapta și sunt flexibili, mintal și emoțional, și au o disciplină personală absolut necesară unii viitor incert.

Ce vom discuta:

  • Cum își formează copilul convingeri despre el și lume și ce înseamnă o încredere sănătoasă.
  • Cum să nu încurajezi cele două extreme: îndoială excesivă de sine și egocentrismul și îndreptățirea copilului și a mea.
  • Cum îl învățămpe copil să fie deschis la feedback, fără să îl ia personal și fără să devină critic cu el și ceilalți, precum și să își gestioneze mai bine teama de eșec și greșeală.
  • Cum gestionăm frica de respingere a copilului și cultivăm rușinea și vina sănătoasă.

MANAGING ANXIETY IN TURBULENT TIMES

Anxietatea și frica pot atinge niveluri critice în perioadele de incertitudine și panică. În acest webinar, reluați controlul asupra gândurilor și învățați să gestionați acele emoții copleșitoare, cu instrumente și sfaturi practice CBT. Veți învăța să distrugeți gândurile, credințele și atitudinile distructive și să înțelegeți cum acestea vă afectează sentimentele și comportamentele și veți învăța abilități de adaptare pentru a face față diferitelor probleme.

Durata: 1,5h

Imunitatea

Echinaceea, gargară cu apă sărată, argint coloidal… probabil că ați auzit acestea și chiar mai multe „leacuri” ciudate pentru viruși în ultimele săptămâni. În acest webinar, nutriționistul nostru va risipi miturile legate de întărirea imunității și ce ajută și ce nu ajută la întărirea sistemului imunitar.

Cum sa stai optimist

Capacitatea noastră de a ne adapta la situații stresante și incertitudine este influențată de mulți factori, inclusiv agilitatea noastră mentală, capacitatea de a fi flexibili și perspectiva noastră optimistă. Nu este o coincidență că optimiștii trăiesc în medie cu 15 ani mai mult decât pesimiștii. Bazat pe cele mai recente intervenții de psihologie pozitivă bazate pe cercetări, acest webinar explorează în profunzime modalitățile prin care putem construi optimism în viața noastră de zi cu zi. Se referă la cultivarea unei mentalități de creștere, monitorizarea gândurilor noastre și provocarea stilului nostru explicativ.

STAYING FINANCIALLY WELL AMIDST THE UNCERTAINTY

Given these incredibly uncertain times, our personal finances could be an additional source of concern, worry and anxiety. From the companies we work for being bearing the current economic brunt to our rents, mortgages, savings, pensions and investments all potentially being affected.
This practical 35-minute webinar followed by 10 minutes of Q&A will focus on making you feel more calm, confident and in control with your finances.

MINDFULNESS - THE SECRET TO STAYING CALM

În acest webinar, aflați cum activitatea de conștientizare și respirație ne poate afecta pozitiv nivelul de stres și anxietate și ne poate ajuta să ne păstrăm calmul. Include 15 minute
meditație și respirație mindfulness plus o practică pentru a ne reafirma simțul scopului și a crea strategii pentru a dezvolta limite clare de echilibru între muncă și viață.

FIND YOUR BALANCE - THE OPTIMUM EXERCISE ROUTINE FOR PHYSICAL AND MENTAL HEALTH

Alăturați-vă fiziologului, psihologului și antrenorului de sănătate pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat cu corpul și mintea atunci când facem mișcare. Bine
discutați despre cum să ne potrivim exercițiul în noile noastre rutine fără ca acesta să devină un stres suplimentar de viață și fără a ne pune corpurile sub o presiune mai mare atunci când sunt deja la capacitate maximă. Vei pleca cu motivația în continuă mișcare într-un mod care să se potrivească cu tine și nevoile tale individuale.

PRACTICAL WAYS TO BOOST RESILIENCE

During this webinar we will look at a host of practical tools and real-time skills for boosting resilience. We’ll identify signs and triggers of stress, learn how to buil awareness around and challenge spiralling negative thinking traps, identify our personal strengths and key insights which can be leaned into during turbulent times. Plus how to cultivate a growth mindset and other day to day practical tools

CREATIVITY FOR MENTAL WELLBEING, PRODUCTIVITY AND PURPOSE

What is creativity and why is it good for us? Join our expert Curator and Artist for this webinar to discover and explore why in difficult times, leaning in
to our creativity is essential for wellbeing, focus and productivity. Learn more about the ‘flow state’ and how this can increase motivation, satisfaction and output, as well as helping us to be mindful and reduce stress. In this session you’ll be able to try some fun, practical ways to unlock your creative mind

Ce mancam atunci cand lucram de acasa

Odata cu criza Covid-19, multi dintre noi sunt nevoiti sa lucram de acasa. În timp ce acest lucru poate fi inedit și incitant pentru unii, poate veni și cu acea frică de temut… FRIGIDERUL! Gânduri precum „Cum voi putea să-mi controlez mâncatul?” „Sunt singur acasă și nimeni nu mă urmărește – aceasta este o rețetă pe care trebuie să mănânc toată ziua!” „Dacă nu sunt la fel de activ, s-ar putea să mă îngraș.” În acest webinar, dieteticianul nostru Katherine Kimber vă va ajuta să separați realitatea de ficțiune, vă va oferi strategii pentru a vă menține controlul asupra obiceiurilor alimentare și vă va sfătui despre cum să mâncați bine atunci când disponibilitatea alimentelor este limitată.

Ultimele informatii

Share This