Ziua Femeii 2022

#BreakTheBias este sloganul International Women’s Day in anul 2022. Este o ocazie pentru companiile din Romania de a promova spiritul feminin, egalitatea indiferent de sex, fara stereotipuri si discriminari. O lume diversa, echitabila si inclusiva.

Intre 1 si 14 Martie companiile pot invita femei remarcabile pentru a oferi un exemplu si a intari si mai mult mesajul #BreaktheBias. Regasiti recomandarile noastre mai jos, femei ce ne inspira in fiecare zi.

Carmen Ion

Profesoara de limba romana, din Focsani, care a reusit sa faca din citit o activitate cool in toata tara. Concursul inventat de ea, Boovie, a devenit activitatea extracuriulara cu cei mai multi participanti. 

Oana Pellea

Are o cariera de peste 40 de ani si este una dintre cele mai importante actrite din Romania. Rolurile din filme si din piese de teatru, atat din tara cat si din strainatate, i-au adus numeroase premii si recunoastere internationala. Discursurile sustinute de Oana Pellea la diverse conferinte au ridicat publicul în picioare, iar videourile lor au strans sute de mii de vizualizari.

Oana Pellea Speaker

Paula Herlo

Are peste 17 ani de jurnalism si este creatoarea unor campanii sociale de succes precum: „Tu stii ce mai face copilul tau?”, laureata cu Premiul Emmy, in 2008, la New York. In prezent lucreaza alaturi de echipa ProTV la campania „Romania, te iubesc!”, care are scopul de a evidentia modelele pozitive ale societatii.

Ana Maria Branza

A fost declarata cea mai buna spadasina din lume timp de trei sezoane consecutive. Prima medalie de aur la juniori a castigat-o in 2001, la Gdansk, Polonia, iar de atunci are in palmares medalii nationale, europene, mondiale si doua medalii olimpice, fiind declarata cea mai buna spadasina din lume in sezoanele 2007–2008, 2008–2009 si 2012–2013 dar si in 2020-2021. 

Oana Pellea Speaker

Ania Cahill

Este o schioare alpina de origine franceza, care concureaza la nivel international pentru Romania. Ea a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de Iarna din 2014 la probele de schi alpin. Caill a concurat initial pentru Franta, castigand campionatele franceze la categoria ei de varsta in 2011. 

Andreea Raducan

Este gimnasta de talie mondiala, autoare, jurnalista si comentatoare sportiva, medaliata cu aur pe echipe si argint la sarituri, la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, multiplu medaliata cu aur si argint la campionatele mondiale de gimnastica artistica.

Oana Pellea Speaker

Alina Stepan

Cu peste douazeci de ani experienta in cercetarea de piata este unul dintre primii specialisti formati in acest domeniu in Romania. Parcursul sau profesional acopera companii atat din industria cercetarii de piata cat si din domeniul bunurilor de larg consum, unde a coordonat echipele de market insights & business intelligence.

Andreea Esca

Este cea mai cunoscuta jurnalista din Romania, ocupand pozitia de realizator-prezentator in cadrul Stirilor Pro TV, din decembrie 1995, de la infiintarea postului. In paralel cu aparitiile pe sticla, aceasta realizeaza si emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM si conduce si o revista de lifestyle feminin.

Oana Pellea Speaker

Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu este o specialista romana in psihologie, autoare a unor lucrari in acest domeniu. Lucrarile si articolele sale abordeaza diverse aspecte ale socialului sau ale psihicului uman intr-un stil inconfundabil, foarte documentat, dar accesibil, plin de umor si de profunzime, intotdeauna captivant.

Elisabeta Lipa

Este multipla campioana olimpica la canotaj (5 medalii de aur) si ocupa in acest moment functiile de presedinte al Clubului Sportiv Dinamo, presedinte al Federatiei Romane de Canotaj si vicepresedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Oana Pellea Speaker

Melania Medeleanu

Vreme de 20 de ani jurnalist, Melania a lasat in urma studioul de stiri si camera de luat vederi pentru a pune lumina pe cauze sociale carora s-a dedicat in ultimii 15 ani – fondator al proiectului educational Afterschool social Clinceni, co-fondator si presedinte al Asociatiei MagiCAMP, care deserveste copii aflati in situatii vulnerabile si familiile acestora.

Simona Baciu

Este un deschizator de drumuri in educatie, Presedinte si Fondator al Transylvania College Foundation, Fondator al programelor de training Profesori Fericiti pentru Romania si The Teacher Within. Simona urmareste intotdeauna bucuria invatarii si isi doreste sa vada copii veseli si zambitori.

Oana Pellea Speaker

Cristina Neagu

Este cea mai importanta jucatoare profesionista de handbal din Romania. In prezent, ea evolueaza la clubul CSM Bucuresti. Este singura handbalista din istoria acestui sport recompensată de patru ori cu titlul de Cea mai buna handbalista IHF a anului.

Domnica Petrovai

Psiholog clinician pr. si psihoterapeut, fondatoarea companiei Mind Education si a Scolii pentru Cuplu. Domnica are o experienta de peste 20 de ani in consilierea si psihoterapia familiei si terapia cuplului. Autoare a cartii Iubeste si fii iubit/a. Aproape totul despre relatia de cuplu.

Oana Pellea Speaker

Felicia Filip

Soprana ce a cantat pe scene internationale, de la Royal Opera House Covent Garden la Staatsoper, din Moscova tn Barcelona, Tokyo sau Toronto. A fost solista a Operei Nationale din Bucuresti (1985-1990), iar in prezent este director general al Operei Comice pentru Copii din Bucuresti.

Creaza evenimentul perfect de Ziua Femeii!

Ziua femeii este un prilej bun de a invita o personalitate care sa demonstreze puterea feminina si astfel sa imputerniceasca femeile din companie prin exemplul personal. Contacteaza-ne pentru a-ti oferi detaliile necesare organizarii acestui eveniment! 

Share This