Jurnalist ProTV – Romania, te iubesc!

De 10 ani, de când s-a născut, face parte din ADN-ul “RTI”, aşa cum îi spunem noi acestei emisiuni sau, mai degrabă, “RTI-ul” a intrat în ADN-ul lui.

“România, te iubesc” înseamnă foarte multă muncă, pasiune, dăruire, echipă, prieteni, oameni, o mostră de jurnalism curat şi onest. Noi căutăm adevărul şi dreptatea. Suntem vocea celor mulţi, luăm atitudine, informăm.

Fiecare material reprezintă o bucată din realităţile acestei ţări, cu oameni ai momentului, buni sau răi, cu situaţii greu de imaginat, cu frânturi de viaţă şi întodeauna cu soluţii care dacă ar fi aplicate ne-ar aşeza pe făgaşul normal.

Uneori suntem întrebaţi ce a schimbat în toţi aceşti ani “România, te iubesc”. Rezultatele pot fi contabilizate. Am salvat păduri, am schimbat legi, am oprit dezastre care erau pe cale să pornească, am construit, am salvat vieţi. Dar dincolo de contabilizarea rezultatelor noi sperăm că schimbăm mentalităţi, că oferim speranță în ciuda adevărurilor crunte pe care le spunem. De zece ani îi îndemnăm pe oameni să gândească liber şi să fie parte din schimbarea pe care o doresc în jurul lor.

 

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This