Sportiv

Andrei este ilustrarea perfecta a omului orientat spre actiune. Este sportiv de anduranta si multiplu recordman mondial, fiind primul om care a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente.

Acesta detine recordul pentru cea mai rapida traversare a Marii Negre intr-o ambarcatiune cu vasle si recordul pentru cea mai rapida traversare a Oceanului Atlantic intr-o ambarcatiune de 4 oameni propulsata exclusiv de vasle.

A participat la cele mai dure competitii din lume, completand cel mai dificil ultra-maraton (6633 Arctic Ultra), un Deca ultra-triatlon (10 concursuri Ironman in 10 zile consecutive) in Elvetia si ultra-triatlonul Arch2Arc, care presupune 140 km de alergare, 50 km de inot si 300 km cu bicicleta, parcurgand distanta de la Londra la Paris si devenind primul roman care a traversat Canalul Manecii inot, cu aceasta ocazie.

Andrei este speaker, antreprenor, activist si fondator al comunitatii 42kRosu, pentru oamenii care vor sa isi schimbe stilul de viata sedentar cu unul mai activ si sanatos.

Rețeta lui Andrei pentru o viata plina de reusite? „Viseaza, planifica, actioneaza!”

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This