.Inventator

Speaker, Antreprenor, Forbes U30 EU, JCI – unul dintre cei 10 tineri de excepție din lume , Autor, Inginer, Muzician.

Este cunoscut pentru ca a fondat .lumen – un startup care creeaza ochelari pentru nevazatori, imputernicind astfel sa traiasca o viata mai buna ( www.dotlumen.com).

Anterior, Cornel a fost Head of Inovation la Continental Automotive Systems, promovat la doar 23 de ani. S-a nascut intr-o familie in care ambii parinti au dizabilitati locomotorii iar sora lui dezabilitati mintale. Dar, in loc sa-l limiteze, aceste inceputuri modeste si diferite, i-au alimentat curiozitatea si l-au transformat intr-un inovator si antreprenor.

Cornel este, de asemenea, un inventator prolific, avand peste 30 de brevete, in acelasi timp este muzician, designer industrial si fotograf.

Pentru munca sa, Cornel Amariei a devenit primul roman nominalizat la Forbes 30 under 30 Europe, primul roman care a primit premiul Zece Tineri Remarcabili ai Lumii de catre JCI, castigat in trecut de personalitati precum JFK si Elvis Presley, si, in 2021, primul roman laureat al Global Business Hall of Fame by JA, impartasit cu Melanie Perkins, fondatoarea Canva, iar in trecut, castigat de personalitati precum Estee Lauder sau Levi Strauss.

Teme atinse in discurs

Inovatie

Creativitate

Perseverenta

Valori

Decizii la limită

Comunicare in situații limită

Echipă

Colaborare

Share This