Actor

Este un actor roman de film, scena si televiziune, si este prezentatorul TV al showului de la Pro TV, ”Visuri la cheie”. A fost premiat doi ani la rand (2009 si 2010) cu Premiul Gopo pentru cel mai bun actor.

Dragos Bucur a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia Actorie si a inceput sa joace la teatrul ”Podul”, al profesorului Catalin Naum. Timp de cinci ani, Bucur a jucat in numeroase piese si a predat actoria in facultati de teatru si film. Primele roluri de film au fost in ”Marfa si banii”, regizat de Cristi Puiu (selectat in sectiunea Quinzaine des Réalisateurs, Cannes, 2001) si ”Furia” lui Radu Muntean, pentru care a primit Premiul pentru cel mai bun actor, din partea Uniunii Cineastilor.

Impreuna cu sotia lui, Dana Nalbaru, au inceput un proiect care nu le aduce decat satisfactie, o campanie care se numeste ”Redescopera iubirea”. Se refera la redescoperirea iubirii de sine, aceea pe care, daca o ai, ai si echilibrul necesar in viata ca sa fii fericit pentru ca, din preaplinul tau, poti sa dai oricand si celorlalti.

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This