Antreprenor

Felix Patrascanu a absolvit Facultatea de Drept in 1994. In acelasi an incepe colaborarea cu o firma de curierat, urmand ca dupa 3 ani sa puna bazele actualei companii FAN Courier, alaturi de fratii Adrian si Neculai Mihai.

Felix este membru fondator al Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania (AOCR), membru in board-ul de conducere al Romanian Business Leaders si lider al proiectului RePatriot.

Ca o incununare a tuturor eforturilor si rezultatelor antreprenoriale obtinute prin FAN Courier in cadrul comunitatii de business atat la nivel national cat si regional, prin munca sustinuta, inovatie si valoare adaugata, Felix Patrascanu a fost desemnat in 2014 Antreprenorul Anului in cadrul celei de-a noua editii a galei Business Review, precum si Manager of the Year, acordat de Govnet in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Curierat 2014.

Pasiunea pentru off road i-a adus titulatura de vicepresedinte al Asociatiei Off-Road Adventure Romania, Felix participand in fiecare an la Campionatul National de Off Road. In afara de pasiunea pentru sport, oenologia este o alta preocupare pentru timpul liber. De-a lungul timpului a colectionat vinuri si a produs pentru prieteni vin din strugurii culesi personal din podgoria de la Fitionesti/Panciu, locul sau natal.

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This