Actrita

Una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale, a primit de doua ori titlul de cea mai buna actrita de teatru din Romania, a castigat de doua ori premiul Uniunii Oamenilor de Teatru din Romania (UNITER) pentru cea mai buna actrita si i-a fost acordat premiul Fundatiei Culturale Romane pentru Cariera Internationala Remarcabila.

Are in palmares numeroase premii internationale pentru rolul principal din “Stare de fapt”, regia Stere Gulea, inclusiv premiile pentru Cea mai buna Actrită la Festivalul de Film de la Geneva, premiul Orasului Geneva, la Festivalul Filmului Politic de la San Marino si la Festivalul International de Film “Vulturul de Aur” din Batumi, Georgia. Cariera Oanei Pellea cuprinde peste 50 de roluri importante in teatru si 20 in film.

A obtinut, in 2000, Premiul pentru cariera internationala remarcabila, decernat de Fundatia Culturala Romana, precum si Premiul Uniunii Teatrale din Romania pentru cea mai buna actrita.

In iunie 2009 a aparut prima carte semnata Oana Pellea la editura Humanitas: “Jurnal 2003-2009„ si devine cartea cea mai bine vanduta a Editurii Humanitas cu peste 15.000 de exemplare cumparate in mai putin de trei luni, iar in octombrie,  “Jurnalul” ajunge la un tiraj record de 32.000 de exemplare.

La 25 aprilie 2013, Oana Pellea a primit Premiul pentru cultura din partea publicatiei “Forbes”, in cadrul Galei Forbes Woman – cele mai influente femei din Romania.

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Atitudine

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This