Jurnalist

Lucreaza ca reporter la Stirile PRO TV de 20 de ani si a fost laureata cu Premiul Emmy in anul 2008 pentru prima campanie coordonata si realizata de ea.

Paula s-a format la Arad, unde a absolvit Facultatea de Textile si a fost acceptata la postul de televiziune local dupa o „preselectie la care a venit tot orasul”. Tenace, precisa, adesea severa cu subiecti și subiecti, Paula gaseste cele mai vulnerabile grupuri in fata abuzului sau nepasarii, iar cele mai puternice rapoarte ale ei includ persoanele neglijate, batranii si bolnavii ignorati de sistem.

Campaniile ei au fost premiate anual, au schimbat legi si, de asemenea, spera ca jurnalismul de inalta calitate sa schimbe vieti.

Impreuna cu echipa ei, a creat cea mai de succes strangere de fonduri din Romania: ”Daruieste viata”, ce are ca tel sa construiasca un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Spitalul va avea o suprafata construita de 12,000 mp si va include, pe langa oncologie si departamente de radioterapie, un bloc de operare modern, sectii de terapie intensiva si chirurgie, dar si departamente de neurochirurgie.

Teme atinse in discurs

Perseverentă

Motivatie

Leadership

Depasirea momentelor dificile

Decizii la limita

Comunicare in situatii limita

Echipa

Colaborare

Share This