Actrita

Roxana este actor cu un doctorat în predarea teatrului și a lucrat în diverse medii de divertisment, de la film, teatru, reclame până la facilitator de jocuri de rol și dramă. Originară din România, acum are sediul la Londra și lucrează la nivel internațional. A început pregătirea ca actor la prestigioasa Universitatea Națională de Teatru și Film din București, absolvind cu o licență, un master și terminând doctoratul în predarea teatrului în 2013 cu teza „Triada – Personajul, publicul și personajul” introducând elemente. a fizicii cuantice în cercetare.

În timpul studiilor și după absolvire, a participat la diferite proiecte de teatru precum „The Twelfth Night”, „The taming of the shrew”, „Cat on a hot tin roof”, „Hedda Gabler” și multe altele. De asemenea, a fost invitată la festivaluri precum Festivalul Internațional de Teatru „L’Aria” din Corsica, Franța.

În actorie, Roxana este foarte pasionată de opera lui Shakespeare, fiind parte la „Festivalul Shakespeare” de la Teatrul de Comic din București unde și-a reluat rolul Oliviei în „A douăsprezecea noapte”.

Mutandu-se la Londra, ea a jucat rolul tinerei Regine Elisabeta in drama de reconstructie ‘Inside Buckingham Palace’ si in succesul ‘Inside Windsor Castle’ comandat special pentru Channel 5. Ea este cunoscuta pentru ca s-a uzurpat ca Regina Maria a Romaniei intr-una dintre cele mai bune. Filme romanesti din 2019.

TBA

Participant

Pfizer

Principalele subiecte pe care sustine discursuri

  • Importanta inovatiei in mediul organizational si cum motivezi oamenii sa inoveze
  • Inspiratie pentru a incepe procesul de creativitate 
  • Oameni potriviti la locul potrivit, realizarea legaturilor intre viziune si echipa

Podcastul Roxanei preferat:

Concteaza-o pe Roxana pentru urmatorul tau eveniment

6 + 1 =

Share This